"Сокіл" знову взяв участь у "Єдиному всеукраїнському стрілецькому дні"
08.09 2018


5 вересня 2018 року на базі Рівненського полігону були проведені заходи “Єдиного всеукраїнського стрілецького дня” з Дубенського, Гощанського, Корецького, Костопільського, Березнівського та Рівненського районів. Основним завданням “Єдиного всеукраїнського стрілецького дня” є підготовка організаційного ядра підрозділів територіальної оборони. 
Метою заходу є набуття бойових спроможностей (навичок керування, віддання наказів, розпоряджень, прийняття рішень в критичних (бойових) умовах) для якісного виконання визначених завдань, залагодження підрозділів територіальної оборони. Заняття забезпечували та проводили досвідчені військовослужбовці Рівненського обласного військового комісаріату та підрозділу ТрО.
До зборів було залучено до 150 військовозобов’язаних. За час проведення зборових заходів було здійснене: виконання вправ курсу стрільб із автомату Калашникова, пістолету Макарова та проведення практичних занять з тактичної підготовки з військовозобов’язаними на навчальних місцях. 
Основні зусилля були зосереджені на відпрацюванні питань вдосконалення підготовки особового складу територіальної оборони у володінні штатною стрілецькою зброєю, перевірки одиночної підготовки під час виконання вправ курсу стрільб зі стрілецької зброї, формування впевненості у своїй зброї та силах під час дій в умовах, максимально наближених до бойових. 
За результатами проведення заходу усі військовозобов’язані отримали практичні навички та досвід для оборони свого краю.

До навчань на Рівненському полігоні у складі Рівненського батальону територіальної оборони долучились командир та члени ГФ "Сокіл". 

40797665_463307294176348_1847912750005616640_o

 полігон

 Використано матеріали сторінки у Facebook Рівненського обласного військового комісаріату.




усі новини »

Бажаєте долучитися або допомогти?

ГФ «СОКІЛ» на постійній основі розглядає кандидатів в члени формування.